Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Doplatili na Let´s Dance: Ďurianová, Žitný a dokonca aj... Ňarjaš!

Zobraziť galériu (4)

Bratislava – Miss 2007 Veronika Husárová (21) si musí dávať pozor! Niektoré tváre markizáckej šou Let´s Dance postihlo samé nešťastie. Marianna Ďurianová (31) sa rozviedla, jej tanečník Erik Ňarjaš (23) prišiel o tanečnú školu. V druhej sérii zasa Rasťo Žitný (31) havaroval. Je na rade Veronika Husárová? Bojí sa, že sa aj jej zmení život?

Markizácka šou Let´s Dance obrátila život naruby minimálne trom účastníkom. Všetci traja zhodou okolností tancovali pod rovnakým esemeskovým číslom 9934. V prvej sérii vymenila vydatá Marianna Ďurianová manžela Libora Boučka za mníchovského podnikateľa Honzíka Novotného, čo znamenalo rozvod.

Aj jej tanečníka Erika Ňarjaša postihla zmena. Po Let´s Dance si otvoril v Bratislave vlastnú tanečnú školu, z ktorej je teraz len prázdna miestnosť. Paradoxné je, že mu ju prišli pokrstiť práve Marianna Ďurianová a Rasťo Žitný. Podľa našich informácii bol problém v tom, že mladý tanečník nestíhal platiť nájom za obrovské priestory. Dokonca s ním prestali spolupracovať taneční inštruktori Mirka Kosorínová a Matej Chren.

V súvislosti s touto situáciou mu Bleskovky dali priestor na vyjadrenie. „Tanečná škola bez problémov funguje, len na inej adrese , t.j zmenili sme  priestor. Našiel som  niečo na rovnakej úrovni , ale za podstatne nižší nájom! Myslím, že by som bol hlúpy keby som to takto neriešil... Vodí sa nám dobre," povedal.

Tanečník prezradil aj to, prečo sa skončila spolupráca s Matejom Chrenom. „Aj keď mal iné aktivity, spolupracovali sme. Nakoniec sme sa rozhodli, že každý z nás pôjde svojou cetou. Tak to v živote býva. Napriek tomu sme super kamaráti," vysvetľuje Ňarjaš, ktorý sa včera vrátil po dvoch mesiacoch z Číny.

Nedávno skončila druhá séria Let´s Dance, počas ktorej havaroval moderátor Rasťo Žitný. Ten na poslednú generálku súťaže nedošiel. Neďaleko Rohožníka mal nehodu a zabil 5-ročného Tomáška Ž.

Jeho tanečná partnerka Veronika Husárová je ďalšia, ktorá tancovala pod rovnakým číslom. Zatiaľ sa jej nič nestalo. Preto nás zaujímalo, či je poverčivá. „Myslím si, že strojcom svojho šťastia je každý sám. Neverím na takéto veci. Číslo 4 mám vo svojom dátume narodenia, tak dúfam, že ma to zachráni,“ povedala pre Bleskovky Husárová.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu