Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Judínyovej je slovenská Pamela!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (12)
Erika Judínyová

SICÍLIA/BRATISLAVA – To sú ale prsia! Ak by ste si mysleli, že sa v Taliansku nakrúcajú ďalšie diely seriálu Baywatch – Pobrežná hliadka, ste na omyle. S nápadne plnými vnadami sa po pláži nepromenádovala Pamela Anderson, ale moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová.

Blonďavá hriva, slnečné okuliare a divoké more. Obdobne to vyzeralo aj v hollywoodskom seriáli o pobrežných záchranároch, kde jednu z hlavných úloh stvárnila plavovlasá Pamela Anderson.

Tentokrát je to však v trošku inom ponímaní. V markízackej moderátorke Erike Judínyovej má sexidol vážnu konkurenciu. Bleskovky dostali do redakcie túto fotografiu z jej nedávnej dovolenky na talianskom ostrove Sicília.

„Prišiel za mnou slovenský turista, ktorý ma spoznal. Požiadal ma, či sa somnou môže odfotiť na mobil. Nečakala som, že to hneď rozpošle do médií,“ reagovala prekvapene Markizáčka, keď sme ju oboznámili o tomto „úlovku“. Špekulácie o zásahu plastického chirurga do jej poprsia sa zrejme po tomto snímku opäť rozvíria.

Ako sme ďalej zistili, na dovolenke oddychovala dvanásť dní v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli Hilton. Podľa našich informácií ju pobyt vyšiel približne na 150 tisíc korún. Relax však nedopriala iba sebe, ale aj rodičom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu