Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Žitný: Bude sa musieť učiť odznova písať!

Rasťo žitný krátko po nehode. Zobraziť galériu (6)
Rasťo žitný krátko po nehode.

Bratislava – Stav markizáckeho moderátora Rasťa Žitného (31) sa každým dňom zlepšuje. Ešte stále však leží na samostatnej izbe na bratislavských Kramároch. Aj keď má dobré prognózy do budúcnosti, všetko nasvedčuje tomu, že sa bude musieť naučiť odznova písať.

Problém je totiž v tom, že Rasťo Žitný je pravák. A práve táto ruka utrpela po jeho zbesilej jazde smrti pri Malackách pri Rohožníku najväčšiu ujmu. Lekárom sa mu ju síce podarilo zachrániť, no podľa našich informácií od blízkych ľudí z moderátorovho okolia, ju už nebude môcť plnohodnotne využívať.

Dôvodom má byť jej denervovanie, čo znamená, že následkami vážnych poškodení do nej neprúdia vnemy z mozgu. A tým pádom s ňou zrejme nebude možné hýbať. Nezostane mu teda nič iné, iba sa naučiť písať ľavou rukou, ktorá síce bola po autonehode poškodená, no nie až do takej miery. Všetko nasvedčuje tomu, že s šoférovaním či obľúbenými jazdami na motorke sa bude musieť nadobro rozlúčiť.

S obdobným problémom sa musel v minulosti vysporiadať Žitného bývalý kolega Ľubomír Karásek (49). Ten sa tiež po autonehode učil odznova písať. Dokonca aj čítať a rozprávať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu