Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Žitnému hrozí, že príde o nový dom za 4 milióny!

Rasťo Žitný
Rasťo Žitný

Bratislava – Kvôli havárii príde o prácu a možno aj o dom! Bleskovky.sk zistili, že Rasťo Žitný (31) je v televízii Markíza zamestnaný externe. A to značne komplikuje celkovú situáciu, v akej sa momentálne nachádza. Teda aj finančnú. Nie je preto vylúčené, že si nebude môcť dovoliť splácať vysokú hypotéku na novopostavený dom v Malinove pri Bratislave.



V súvislosti s katastrofickými následkami tragickej autonehody je zrejmé, že markizácky moderátor už viac nezasadne na spravodajské kreslo. Po fyzickej stránke budú zrejme dôsledky autonehody také, že si len s ťažkosťami nájde prácu so zárobkom, na aký bol zvyknutý z televízie.

Podľa našich informácií tam totiž zarábal okolo päťdesiattisíc korún mesačne a ďalšie peniaze mal z aktivít pre súkromné firmy. A o to všetko s najväčšou pravdepodobnosťou príde. Je totiž veľmi malá možnosť, že by sa ešte pred kamery vrátil.

Okrem toho, zamestnaný bol iba formou externej spolupráce, ktorá narozdiel od interných pracovníkov nezaručuje žiadnu pravidelnú mesačnú mzdu či finančné injekcie počas obdobia pracovnej neschopnosti. Bude teda doslova odseknutý od slušného balíku peňazí.

Zrejme mu nezostane nič iné, iba sa spoľahnúť na pomoc najbližích. A to aj v prípade splácania približne tridsaťtisícovej hypotéky na zhruba štvormiliónový dom v Malinove pri Bratislave. Ak sa mu to však nebude dariť, môže o dom prísť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu