Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adam Pavlovčin má rovnakú úchylku ako Vincze: Adelu tým privádza do ŠIALENSTVA!

Adam Pavlovčin v šou Milujem Slovensko
Adam Pavlovčin v šou Milujem Slovensko (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Šou Milujem Slovensko oslavuje! V piatok diváci môžu zhliadnuť už jej 200. epizódu, do ktorej prijali pozvanie súrodenecké dvojice. Jednou z nich je Adam Pavlovčin so sestrou Radkou.

Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy zložené tentokrát zo súrodeneckých dvojíc. Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej budú súťažiť Veronika Nízlová, Andrea Sabová a Adam Pavlovčin. V tíme Dana Dangla bude proti ním stáť trojica Daniela Nízlová, Dávid Hartl a Radka Pavlovčinová. Adam o sebe prezradí aj to, pri čom najlepšie zrelaxuje a úplne tým odrovná Adelu. Rovnakú záľubu má totiž aj jej manžel Viktor a dovádza ju tým do šialenstva.

Adamova sestra Radka zasa prezradila, aké bolo detstvo s jej bratom - a bolo to naozaj divoké. Adam totiž už v útlom veku nezaprel v sebe umeleckého ducha, len tým privádzal rodinu do nepríjemných situácií. Pozrite si v ukážke, čo Radka prezradila na Adama a nenechajte si ujsť aj jubilejnú 200. epizódu šou Milujem Slovensko už v piatok o 20.30 na Jednotke!

Pavlovčin má rovnakú záľubu ako Vincze: Adelu tým dovádza do šialenstva! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Milujem SlovenskoAdela VinczeováRadka PavlovčinováAdam Pavlovčin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu