Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hudák zmeškal nakrúcanie, režiséra to dvihlo zo stoličky! Neúprosná reakcia: MÁŠ, čo si CHCEL

(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto sa ešte nestalo! Michal Hudák je neodmysliteľnou súčasťou relácie Inkognito, keď ho však Vlado Voštinár vítal v štúdiu, namiesto Miša tam bolo iba prázdne sedadlo. Čo sa stalo?

Chýbajúci Hudák v relácii je dosť veľký škrt cez rozpočet. Jeho kolega a kamarát sa ho najprv snažil hľadať pod stolom, keď však zistil, že nejde o žart, pokúšal sa ho suplovať presadaním si zo stoličky na stoličku: “Dnes som tu dvojjediný“. Našťastie okamih hrôzy netrval dlho a Michal dobehol do štúdia. To nie kolegovia, ale režisér si z neho urobil žart. Keď meškal, začali proste bez neho. Pravdaže Mišo to zobral s humorom a hneď aj zažartoval obvinením, kto za to môže.

To však nebude jediný kiks v relácii. „Dnes je to veľký freestyle“, nechal sa počuť Hudák, keď sa počas nakrúcania motala v štúdiu maskérka a pudrovala hádačom lesknúce sa nosy. Jej prítomnosť využil moderátor Vlado Voštinár a absolútnu bodku celej stiuácii nasadila Zuzana Kubovčíková Šebová. Ak chcete vedieť, aký titul udelila maskérke, pozrite si video. A ešte viac zábavy zažijete pri sledovaní relácie Inkognito v pondelok večer na JOJ-ke.

Inkognito (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJMichal HudákInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu