Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kto nepočul, neuverí: Ako mohli dať Šokovi takú prezývku? HANBILI by ste sa prejsť po ulici!

Juraj Šoko Tabaček
Juraj Šoko Tabaček (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - A hádači povolaní sú tu zas! Tentokrát v zostave Michal Hudák, Fero Joke, Zuzana Kubovčíková Šebová a Juraj Šoko Tabaček.

Hádači v Inkognite väčšinou perlia hneď od začiatku relácie. A keďže tentokrát sedí v kresle hádačov aj Juraj Šoko Tabaček, reč sa v prvých minútach začala krútiť okolo prezývok. Šoko priznal, že toto nie je jeho jediná prezývka a pravdu povediac, s prezývkou, ktorú mu dali spoluhráči na basketbale, by sa veľmi chváliť nemusel. Pri jej počutí Zuzana Šebová musela jednoducho sklopiť oči. "Keď ideš v Žiline cez námestie a toto na teba kričia, je najhoršie, že zareaguješ", dodal Šoko. Dozvedeli sme sa však aj prezývky Voštinára či Fera Jokea. Obidve našťastie zverejniteľné, ale každopádne zvláštne. 

O zopár minút neskôr, keď už nastalo hádanie povolania, sa snaživí hádači snažili dostať k slovu. Až tak, že Zuzka Šebová sa neovládla: "Tak ja si idem z domu oddýchnuť, lebo tam všetci hučia a ocitnem sa tu?", pýta sa so zdeseným výrazom v tvári. A reakcia Šoka? Počúvajte. A hlavne pozerajte zábavnú reláciu Inkognito v pondelok o 20.40 na JOJ-ke.

Kto nepočul, neuverí: Ako mohli dať Šokovi takú prezývku? HANBILI by ste sa prejsť po ulici! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJMichal HudákZuzana ŠebováInkognitoJuraj Šoko TabačekFero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu