Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tajný rozvod Drobovej

Tento pár je už rozvedený Zobraziť galériu (9)
Tento pár je už rozvedený

Šéfdramaturgička televízie Markíza Gabriela Drobová (35) ukončila po šiestich rokoch manželstvo s mužom Jurajom. Pre bleskovky.sk prezradila, ako prebiehal utajovaný rozvod, ktorý sa konal uplynulý piatok v bratislavskom Justičnom paláci.

Zhruba jedenásť rokov vzájomného vzťahu, z čoho takmer šesť tvorilo manželstvo, už je minulosťou. O rozpadu manželstva definitívne rozhodol bratislavský súd. „Prvýkrát v živote som bola na súde. Musím sa priznať, že som mala po rozvode veľmi zvláštne pocity. A nielen v ten deň, ale aj niekoľko dní potom,“ prezradila nám čerstvo rozvedená Gabika, pričom jedným dychom dodala: „Predsa len sa uzavrela dosť dôležitá kapitola v mojom živote. Napriek tomu zostávame naďalej dobrí kamaráti.“

Boj o majetok?

Nás v súvislosti s rozvodom zaujímalo aj to, ako to majú vyriešené s otázkou peňazí a majetku. „Finančne sme vysporiadaní a máme všetko dohodnuté. Majetok sme zatiaľ neriešili,“ povedala markízačka pre bleskovky.sk. Gabika v súčasnosti býva v luxusnom byte nedaľeko bratislavského hradu. Hniezdočko, ktoré donedávna zdieľala so svojou polovičkou, je podľa našich informácií v prenájme.

Koniec až na druhý pokus

Manželský pár súd rozviedol až na druhýkrát. Počas niekoľkoročného zväzku si dvojica prešla aj krízami, s ktorými sa museli vysporiadať. Najmedializovanejšou kauzou bolo Drobovej nápadné stretávanie s Honzíkom Novotnym (30) ešte v čase vysielania reality šou Nevesta pre milionára. Dvojica mala vtedy k sebe veľmi blízko, dokonca sa povrávalo o mileneckom pomere. To však dodnes obaja popierajú.

O rozpade zväzku sa ani jeden nechcel vyjadrit. "Je to naša súkromna záležitost," nechcela sa rozprávať na túto tému známa šefdramaturgička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu