Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vilo Csontos má smolu: Relácia Prominenti je ohrozená

Csontosovi jeho prvé televízne moderovanie komplikujú technické problémy. Zobraziť galériu (3)
Csontosovi jeho prvé televízne moderovanie komplikujú technické problémy. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Už zajtra má Markíza začať vysielanie novej relácie Prominenti, ktorej moderátorom je mužský víťaz šou Elán je Elán Vilo Csontos (28). Ešte v piatok však problémy so strižňou a ďalšie nedotiahnuté detaily dávali nejasnú odpoveď, či sa reláciu podarí pripraviť.

Obavy priznal aj samotný moderátor, ktorý stál pred čítačkou prvýkrát a bol pripravený aj na to najhoršie. Vilo by sa mal divákom prihovárať v novej bulvárnej relácii Prominenti, v ktorej bude komentovať život a problémy "horných desaťtisíc".

"Prvýkrát som stál pred čítačkou a mal som trému," priznáva sa mladý východniar. "Bál som sa, či to stihneme, či bude režisér spokojný a dokonca som sa pripravoval aj na to, že ma vyhodia zo štúdia," prezrádza Vilo.

Aj keď niekoľkohodinové nakrúcanie sa napokon skončilo úspešne, vedenie televízie má hlavu v smútku z pretrvávajúcich technických problémov, ktoré dokončenie relácie komplikujú. "Skutočne vznikli technické problémy pri realizácii relácie Prominenti. V noci zlyhala strižňa a nedali sa spracovať reportáže, v ktorých je veľa trikov a grafických efektov. V súčasnosti však tím pracuje nonstop na kompletizácii prvého vydania," vysvetlila hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu