Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Elánista Csontos má flek v Markíze: Bude Prominentom!

S Vilom Csontosom sa diváci budú stretávať každú nedeľu podvečer v relácii Prominenti. Zobraziť galériu (5)
S Vilom Csontosom sa diváci budú stretávať každú nedeľu podvečer v relácii Prominenti. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bude na roztrhanie! Mužskému víťazovi šou Elán je Elán Viliamovi Csontosovi (29) sa hrnú pracovné ponuky jedna radosť. Úlohu v elánovskom muzikáli už má viac-menej vo vrecku, počas nedeľného priameho prenosu dostal ako bonus ponuku na spoluprácu od Lucie Bílej (41) a najnovšie sa oňho zaujíma aj Markíza.

Stane sa moderátorom novej markizáckej relácie Prominenti. Spevák, herec a najnovšie aj moderátor. Zdá sa, že Viliam Csontos si bude vďaka úspešnému vystupovaniu v šou Elán je Elán vyberať z množstva ponúk. A nielen muzikálových! Podľa informácií Nového Času si ho kompetentní z televízie Markíza vyhliadli ako moderátora novej relácie o celebritách a prominentoch.

„Áno, môžem potvrdiť, že Viliam Csontos bude moderátorom novej relácie Prominenti," prezradila hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Vilo sa na novú skúsenosť teší, a zároveň odmieta ohrozenie jeho pôsobenia vo vokálnej skupine Fragile. „Pracoval som na tom príliš dlho, aby som to pustil len tak. Stále budem robiť to, čo som robil doteraz, akurát viac ľudí bude vedieť, kto je Viliam Csontos,“ povedal čerstvý moderátor.

VILIAM CSONTOS BUDE DNES ONLINE!>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu