Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Keith Richards: Heroín si dával z hračkárskych striekačiek

Keith Richards
Keith Richards

NEW YORK - Užívaním drog preslávený gitarista Rolling Stones Keith Richards (64) si v minulosti pichal heroín z hračkárskych striekačiek. Tie počas pobytu v USA kupoval v obchodnom dome, lebo vedel, že svoju „výbavičku“ by do krajiny neprepašoval.

Riešenie našiel v newyorskom obchode FAO Schwarz, kde predávali súpravičky pre hry na doktorov a sestričky. S ihlou problém nemal, lebo ju nosil stále pri sebe - ku klobúku si ňou pripol ozdobné pero. „Býval som v hoteli Plaza. Môj trik bol takýto: objednal som si šálku kávy - lebo potrebujete lyžičku, však? FAO Schwarz bol oproti cez ulicu.

Na treťom poschodí ste mohli kúpiť detskú doktorskú a sestričkovskú súpravu so striekačkou, na ktorú moja ihla presne sadla,“ zaspomínal v rozhovore pre britský magazín Esquire. Richards tiež priznal, že kokaín prestal šnupať až pred troma rokmi po páde z palmy na Fidži, keď si vážne zranil hlavu. „Odvtedy lepšie spávam. Musel som sa vzdať kokaínu. Pred nehodou som si ho dával po jedle. Chvalabohu, mal som dôvod prestať s tým!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu