Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vicky nemá žiadnych priateľov

Blond mikádo účes pre Victoriu vytvoril jej najbližší priateľ - kaderník Ben Crooke. Zobraziť galériu (13)
Blond mikádo účes pre Victoriu vytvoril jej najbližší priateľ - kaderník Ben Crooke. (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Vicky Beckham neustále bojuje s osamelosťou. Nemá vraj totiž žiadnych ozajstných priateľov, na ktorých by sa mohla obrátiť vo chvíli, keď je nie je nablízku manžel David. Ale podľa všetkého je to práve speváčka, ktorá na svojich priateľov kašle. Preto niet divu, že sa ku nej obracajú chrbtom.

Najbližším kamarátom a akousi bútľavou vŕbou bol Victorii donedávna kaderník Ben Cooke. Ten pre ňu vytvoril slávny kalifornský účes – blonďavé mikádo s extra dlhou ofinkou. Kaderník sa stal jedným z hlavných hrdinov dokumentu Coming To America, ktorý mapoval sťahovanie Beckhamovcov za Atlantik. Lenže posledné týždne už Victoriu a Bena spoločne nikto nevidel.

„Ben sa s Victoriou nerozpráva odvtedy, čo si do očí vykričali pár ‘právd’. Jej priatelia majú pocit, že ich ignoruje od chvíle, kedy sa presťahovala do Spojených štátov a cítia sa byť odsunutí. Victorii sa nepáčilo to, čo si vypočula a naštvala sa kvôli tomu. Teraz sa s Benom odmieta rozprávať a okrem svojej matky a sestry skutočne nemá nikoho blízkeho,“ prezradil zdroj magazínu Now.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu