Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Naomi Campbell: Topmodelke vyoperovali cystu!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (22)
Naomi Campbell

SAO PAOLO - Britská topmodelka Naomi Campbell bola v nedeľu hospitalizovaná v Sao Paole. S odvolaním sa na tlačové oddelenie nemocnice Sirio Libanes o tom dnes informovala agentúra AP.

37-ročná modelka bola podľa svojho hovorcu prijatá do nemocnice kvôli odstráneniu cysty. Lekári bez bližších podrobností uviedli, že šlo o akútny zákrok, z ktorého sa Campbell dobre zotavuje.

„Pacientka a jej spolupracovníci nariadili, aby lekársky personál neposkytoval žiadne informácie o jej zdravotnom stave,“ píše sa v tlačovom vyhlásení nemocnice, ktorá patrí k najlepším v Brazílii. Campbell je podľa neho v starostlivosti experta na infekčné choroby Davida Uipa a gynekológa Josého Aristodema Pinottiho.

„Naomi Campbell bola prijatá do nemocnice..., aby jej odstránili malú cystu,“ upresnil modelkin hovorca Jeff Raymond. Podľa neho sa zákrok podaril, modelka sa momentálne zotavuje a chystá sa vrátiť ku svojej práci. Gynekológ Pinotti podľa brazílskej agentúry Estado upresnil, že Campbell v pondelok v noci absolvovala laparoskopickú operáciu.

„Nie som opravnený zverejniť, čo Naomi bolo, ani nemôžem hovoriť o závažnosti jej zdravotného stavu. Môžem povedať iba toľko, že som ju včera operoval a že je úplne vyliečená,“ povedal lekár. Podľa neho šlo o akútny zákrok. „Počas operácie sa nevyskytli žiadne problémy,“ dodal Pinotti.

Campbellová, častá návštevníčka Brazílie, začiatkom tohto mesiaca oslavovala karneval v severovýchodnom meste Salvador.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu