Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Médiá tvrdia: Naomi je milenkou Cháveza!

Toto telo údajne „otestoval“ aj rozporuplný prezident Venezuely. Podľa modelky vraj nie je „gorila, ale býk“. Zobraziť galériu (23)
Toto telo údajne „otestoval“ aj rozporuplný prezident Venezuely. Podľa modelky vraj nie je „gorila, ale býk“.

CARACAS - Poplietla mu hlavu! Veľkohubý venezuelský prezident Hugo Chávez sa údajne zahľadel do supermodelky Naomi Campbell (37) a jeho city nezostali nepovšimnuté. Aspoň tak to tvrdí renomovaný mexický denník El Universal, podľa ktorého je párik spolu už dva mesiace.

Tvrdeniu má nahrávať fakt, že Naomi nedávno navštívila Caracas a urobila s Chávezom rozhovor pre britský magazín GQ. Prezident je údajne "hore nohami" kvôli láske k hysterickej Britke. Naomi zas o ňom údajne povedala, že "nie je gorila, ale býk".

Tiež ju mali osloviť Chávezove plány v oblasti vzdelania a zdravotníctva a zámer postaviť vo Venezuele šesť nových nemocníc do roku 2009. Jej hovorkyňa síce správy poprela, dvakrát rozvedený prezident a slobodná modelka by však boli v krátkej dobe už druhým novým párom na politickej scéne po svadbe francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho s Carlou Bruni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu