Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dočolomanský prehovoril o boji s rakovinou: Najhoršie je opustiť sa, však?

Dočko rozprával v televíznom dokumente o Evinom boji so zákernou chorobou. Zobraziť galériu (2)
Dočko rozprával v televíznom dokumente o Evinom boji so zákernou chorobou.

BRATISLAVA - Konečne prehovoril! Herec Michal Dočolomanský (65) sa nečakane objavil medzi tými, ktorí v dokumente STV Radosť zo života spomínali na zosnulú speváčku Evu Kostolányiovú († 33), ktorej sa stala osudnou práve rakovina prsníka.

Pre Dočka to bolo dvojnásobne ťažké. Jemu samotnému krátko pred nakrúcaním diagnostikovali rakovinu pľúc... Ukázal sa ako veľký profesionál! Tvorcovia dokumentárneho seriálu, ktorý včera odvysielala STV, neverili, že Michal Dočolomanský bude ochotný sadnúť si pred kameru a rozprávať o smutnom osude speváčky Evy Kostolányiovej. Tá v roku 1975 podľahla rakovine prsníka. Dočko tak urobil len niekoľko dní po tom, ako Nový Čas priniesol informácie, že on sám zápasí s rakovinou.

„Eva bola v tom čase najlepšia slovenská speváčka,“ predstavil ju svojím typickým zamatovým hlasom Dočolomanský, ktorý s Kostolányiovou nahral niekoľko spoločných piesní. Obľúbený herec sa napokon nevyhol ani tej najcitlivejšej téme. „Tým sa ona držala zdravotne, že veľa pracovala. Lebo najhoršie je opustiť sa, však?“ neodpustil si rečnícku otázku, do ktorej možno skryl aj vlastný postoj k boju so zákernou chorobou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu