Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Domino Hrbatý: Pri novej babe žiari šťastím!

Vidno, že Dominik a jeho nová láska sú naozaj zaľúbení Zobraziť galériu (3)
Vidno, že Dominik a jeho nová láska sú naozaj zaľúbení (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Konečne! Jeden z najúspešnejších slovenských tenistov Dominik Hrbatý (30) má po takmer štyroch mesiacoch samoty náhradu. Sympatický športovec už nie je sám!

Novému Času sa ho cez víkend podarilo nafotiť v spoločnosti štíhlej brunetky. Usmiaty, šťastný a v objatí. Tento obrázok hovorí za všetko. Tenista roka je opäť vo forme!

Fakt, že Domino si za svoju „bývalku“ Martinu Štofaníkovú (27) našiel náhradu, sa v kuloároch šíril už niekoľko týždňov. Športový multimilionár sa totiž začal s brunetkou čoraz viac ukazovať na verejnosti v uliciach Bratislavy. Pred pár dňami sa dokonca spolu ukázali i na verejnom klzisku.

Aj keď tenista si neznámu krásku už niekoľko dní vozieval domov aj do NTC, kde sa obaja často vyskytujú, akýkoľvek vzťah potvrdiť odmietal. „Neviem, či sa to dá nazvať priateľka, no mám takú kamarátku. O priateľke sa ešte nedá hovoriť, to je ešte ďaleko. A je absolútne neznáma,“ tvrdil zaryto. Fotografie Nového Času, ktoré ich v sobotu zvečnili na spoločnej prechádzke, však hovoria o inom. Domino má konečne novú babu! A opäť vyzerá šťastný a plný života!

To všetko najmä vďaka žene po jeho boku. Držiac sa za ruky a neustále smejúc sa vyšli z Dominovho súčasného domova na bratislavskej Kolibe a zastavili sa až pri jeho novom rozostavanom dome. Spoločnosť im robil tenistov priateľ Ibrahim Maiga, ktorý sa nedávno vrátil z Afriky.

O sympatickej brunetke v bielej vetrovke a čapici však športovec aj včera odmietol prezradiť viac: „Nepoviem, kto to je.“ Absolútnu mlčanlivosť o totožnosti brunetky zachoval aj Maiga. Novému Času sa podarilo zistiť, že by mohlo ísť o Češku, ktorá je medzi slovenskými prominentmi doteraz skutočne neznáma. To by však len ťažko korešpondovalo s Dominikovým názorom, ktorým sa netají: „Ja si budem hľadať babu na Slovensku. U nás sú totiž najkrajšie. Pochodil som skoro celý svet a tak to môžem pokojne povedať.“ A naozaj. Pred Prešovčankou Štofaníkovou bola Dominikovou láskou Miss Universe, východniarka Eva Džodlová, ktorá je v súčasnosti spájaná s košickým milionárom Júliusom Rezešom. A aj keď Dominova posledná láska Štofaníková prezentovala, že návrat k slávnemu tenistovi by si možno vedela predstaviť, zdá sa, že nateraz je všetkému koniec.

Domino Hrbatý: Pri novej
Zobraziť galériu (3)

BÝVALKA HO OPUSTILA CEZ ESEMESKU

S bývalou priateľkou, plavovlasou Prešovčankou Martinou Štofaníkovou (27), sa tenista rozišiel po päťapolročnom vzťahu. Hoci údajne plánovali svadbu, ich vzťah sa vlani v septembri rozpadol. Pred médiami však dokázali ešte celý mesiac hrať divadlo, že sú spolu. „Rozchod mu oznámila veľmi zvláštnym spôsobom. Vraj mu poslala esemesku,“ prezradil zdroj Nového Času. Dvojica napriek všetkým špekuláciám tvrdila, že sa rozišla v dobrom a stále sú priatelia. Rozchod tenistu zasiahol v čase, keď sa podrobil náročnej operácii zraneného lakťa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu