Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Štofaníková o Hrbatom: Možno sa raz k nemu vrátim

Martina Štofaníková Zobraziť galériu (2)
Martina Štofaníková

BRATISLAVA - Aj keď sa s naším najúspešnejším tenistom Dominikom Hrbatým (29) rozišla len nedávno, zdá sa, že jeho expriateľka Martina Štofaníková (27) svoj postoj k rozchodu už v týchto dňoch prehodnotila.

Po päť a pol roku zrejme na Domina stále nevie zabudnúť. Preto čoraz častejšie verejne pripúšťa, že raz sa k daviscupovému reprezentantovi možno vráti. Čím to podmieňuje?

Martina Štofaníková sa s Hrbatým rozišla začiatkom septembra po takmer šiestich rokoch. Podľa jej verejných vyjadrení ich vzťah nebol úplne normálny. Komunikovali najmä cez esemesky a e-maily, ku krachu malo prispieť aj to, že Dominik k nej nebol príliš štedrý. Potvrdzujú to ľudia z jej okolia, kým blondínka len zdržanlivo dodáva: „Nerada by som na Domina nadávala...“ Po pár dňoch však Štofaníková opäť mení rétoriku. Napriek všetkému, čo sa medzi nimi stalo, teraz pripúšťa, že by bola ochotná sa k Hrbatému vrátiť. „Nikdy nezatváram dvere za ničím, ale o podmienkach návratu sa ešte nedá hovoriť,“ pripustila pre týždenník Nový Čas Ľudia.

Tenista však občas tvrdé slová svojej expriateľky, ktoré tento týždeň zazneli v médiách, už odmieta komentovať. „Nepotrebujem sa vyjadrovať do novín. Aspoň si ľudia urobia o nej obraz, tak čo budem hovoriť,“ dodal.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Štofaníková o Hrbatom: Možno
Zobraziť galériu (2)
Viac o plánoch expriateľky Dominika Hrbatého sa dočítate v týždenníku Nový Čas Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu