Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kováčová a Paroubek si povedia áno v sobotu

Jiří Paroubek s Petrou Kováčovou Zobraziť galériu (10)
Jiří Paroubek s Petrou Kováčovou (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Bývalý český premiér a šéf ČSSD Jiří Paroubek a jeho o 21 rokov mladšia slovenská priateľka Petra Kováčová si povedia svoje áno už túto sobotu.

Miestom obradu a následnej oslavy má byť hotel Esplanade v západočeskom kúpeľnom meste Mariánske Lázně. Paroubek (55) si želá pokojný priebeh svadby bez veľkého rozruchu. Päťhviezdičkový hotel bude preto pre verejnosť neprístupný a prístup na oslavu budú mať iba hoteloví hostia.

Obrad prebehne v duchu husitskej cirkvi a to i napriek tomu, že rodičia Petry Kováčovej (34) sú silne veriaci rímski katolíci. "Katolícky obrad v mojom prípade neprichádza do úvahy," uviedol v minulosti sám Paroubek.

Fámy o svadbe českého opozičného politika Paroubka a pôvabnej tlmočníčky pôvodom z Nitry sa objavili už pred troma týždňami. Kováčová ich však vtedy dementovala. Nevylúčila však, že sobáš s jej vyvoleným bude do konca roka.

Vzťah medzi Jiřím Paroubkom a Petrou Kováčovou vyšiel najavo v lete. Päťdesiatštyriročný Paroubek vtedy pod tlakom fotiek priznal, že s manželkou Zuzanou (49) sú po 28 rokoch manželstva v rozvodovom konaní, a že má s Kováčovou, profesionálnou prekladateľkou z angličtiny, gréčtiny a ruštiny, vážny vzťah.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu