Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zbierka pre Paroubka: Šéf ČSSD sa poďakoval!

Jiři Paroubek v redakcii.
Jiři Paroubek v redakcii. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Ešte v stredu sa Jiří Paroubek kvôli zbierke „Zložme sa na Jiřího“ vyhrážal denníku Blesk právnikmi. Včera však prekvapujúco požiadal o priateľské stretnutie na pôde redakcie.

Usadil sa do kresla a spustil monológ, ktorý trval niečo cez minútu a pol. Šéf ČSSD v ňom poďakoval za výborný nápad. A pretože má sám peňazí dosť, výťažok zo zbierky chce venovať svojej bývalej manželke Zuzane.

Doslovný prepis Paroubkovho monológu:
„Dobrý deň, prečítal som si dnešný Blesk. Musím povedať, že ma to veľmi zaujalo. Ja som nepochopil váš včerajší zámer. Chcel som vám len poďakovať, ten zámer je naozaj veľmi šľachetný, pre mňa trošku nepotrebný. Takže pre mňa to potrebné nie je. A ja si myslím, že je tu mnoho ľudí, ktorí potrebujú tieto prostriedky, pokiaľ sa samozrejme trošku pochlapíte, pretože 232 korún nie je ono. Možno by ste páni mali trošku pritlačiť z vlastného vrecka, keď ste prišli na takúto peknú myšlienku.

Samozrejme už som hovoril so svojou bývalou manželkou, či by ste neprispeli do jej občianskeho združenia. Má taký trošku zložitý názov. Len pripomínam, že pomáha deťom z detských domovov, ale i starým ľuďom a podobne, takže je to veľmi ušľachtilá vec. A to je vlastne všetko čo som vám chcel povedať. Poďakovať vám za skvelý nápad. A dúfam, že keď to všetko skončí, tak vyberiete viac než 232 korún. A to je všetko páni. A ja vás zasa opustím. Majte sa pekne a dovidenia. Bolo to výborné. Gratulujem a dobré nápady. Ďakujem.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu