Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Karásek: Opäť si hľadá flek!

Ľubomír Karásek
Ľubomír Karásek

BRATISLAVA - Už dva a pol roka uplynulo od chvíle, čo bývalý moderátor televízie Markíza Ľubomír Karásek (49) iba zázrakom prežil autohaváriu.

Po náročnej rekonvalescencii je späť a znovu si hľadá nový džob. Po tom, čo jeho návrat v Markíze donekonečna odkladali a napokon stratili o jeho služby záujem, skúša šťastie v ostatných televíziách. Naposledy tak urobil vo verejnoprávnej STV.

Zrejme finančná situácia donútila hlavu rodiny v týchto dňoch poobzerať sa po novej práci. Pri zatiaľ posledných problémoch so splácaním domu, v ktorom Karáskovci bývajú, im pomohol bývalý majiteľ Markízy Pavol Rusko. Ten im poskytol bezúročnú pôžičku vo výške približne 1,5 milióna korún. V súčasnosti sa už zrejme moderátor nechce spoliehať na iných a o svojich najbližších sa snaží postarať sám.

„Áno, bol som sa opýtať, či náhodou nemajú voľné miesto, veď niečím sa živiť musím,“ priznal Karásek. „Išlo o vzájomné skúmanie možností spolupráce,“ potvrdila Karáskov záujem o prácu vo verejnoprávnej televízii aj jej hovorkyňa Želmíra Habánová.

Ak by však Karásek v STV kompetentných predsa len nepresvedčil, určite sa nevzdá a chystá sa, a aj sa vyberie, na skusy aj do komerčných televízií. „Pôjdem sa opýtať i do Jojky a určite sa po niečom poobzerám aj v Markíze,“ potvrdil svoje odhodlanie Ľubomír Karásek. Bývalý moderátor má eminentný záujem vrátiť sa pracovať do oblasti, ktorú ovláda, a ktorá je adekvátna jeho skúsenostiam. Na obraz by sa však už asi nevrátil. „Neviem, či by som mal v tomto filme ešte účinkovať. To je už preč,“ dodala bývalá markizácka hviezda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu