Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ľubomír Karásek: Operácia!

Bývalý moderátor verí, že sa znovu vráti na televíznu obrazovku. Zobraziť galériu (5)
Bývalý moderátor verí, že sa znovu vráti na televíznu obrazovku.

BRATISLAVA - Ani rok a pol po ťažkej autonehode, pri ktorej bývalý moderátor markizáckych Televíznych novín Ľubo Karásek (47) utrpel vážne zranenia, ešte nie je úplne fit. Práve naopak. V najbližších dňoch ho čaká operácia pravej ruky. Tú si zlomil pri havárii a dodnes má problémy s jej ohybnosťou. Stanú sa po operácii Karáskove optimistické vízie o návrate na televíznu obrazovku skutočnosťou?

„Hrubú prácu s krompáčom zvládnem, no písať na stroji či podpísať sa mi robí veľké problémy,“ tvrdí Karásek, ktorý absolvuje chirurgický zákrok už o niekoľko dní. Pri operácii by mu lekári mali uvoľniť šľachy na ruke. Po autonehode totiž bojovali hlavne o jeho život a zlomenej ruke sa nedostalo toľko pozornosti, koľko by potrebovala, preto sa kosti zle zrástli. „Minimálne pol roka po operácii budem ešte potrebovať na rekonvalescenciu. Azda to už potom bude v poriadku,“ nádeja sa niekdajšia tvár Televíznych novín.

V Markíze, kde má stále platnú zmluvu, si na ten čas plánuje zobrať voľno. Preto zatiaľ nie je jasné, kedy a či sa vôbec Karásek na televíznu obrazovku vráti. Okrem zle ohybnej ruky ho totiž trápia aj bolesti ľavého kolena a ani rečové centrum, ktoré bolo pri nehode postihnuté tiež, nie je ešte stopercentne v poriadku. Karásek však nič nevzdáva a stále bojuje. O pol roka chce byť tým istým Ľubom Karáskom ako pred autonehodou a znovu zasadnúť do kresla moderátora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu