Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ľubo Karásek (46): V Markíze skončil!

V moderátorskom kresle už Karáska neuvidíme. Zobraziť galériu (5)
V moderátorskom kresle už Karáska neuvidíme.

BRATISLAVA - Ešte pred pár týždňami veril, že sa na markizácku obrazovku vráti. Dnes je už jasné, že sen bývalého moderátora Televíznych novín Ľuba Karáska (46) o veľkom návrate sa konať nebude. Po autonehode spred vyše roka sa už Karásek nespamätal a z Markízy dobrovoľne odišiel. Kam? To zostáva záhadou.

Populárny moderátor dlho bojoval s následkami ťažkej autohavárie, pri ktorej takmer prišiel o život. Nehoda totiž zasiahla aj jeho najdôležitejší pracovný nástroj - rečové centrum. A hoci sa veľmi túžil vrátiť na obrazovku a ešte pred pár dňami dúfal, že sa mu to aj podarí, teraz je už isté, že s flekom v Markíze už rátať nemôže.

„Dohodli sme sa vzájomne na zrušení pracovnej zmluvy. Pán Karásek dostal odstupné a korektne sme sa rozlúčili,“ potvrdila odchod exmoderátora z televízie hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Karásek po odchode z Markízy dostal slušné odstupné, a to asi 300-tisíc korún, ktoré malo zahojiť ranu na duši za definitívne ukončenie jeho televíznej kariéry. Napriek tejto sume sa otec trojčlennej rodiny bude musieť rýchlo poobzerať po novej práci. V ostatných dňoch vídať niekdajšiu televíznu hviezdu jazdiť autom firmy sídliacej v Hrnčiarovciach nad Parnou, ktorá sa zaoberá aj výrobou kovového nábytku.

„Je to môj život! Či vôbec ešte budem pracovať, sa ukáže. Kde a ako, to je len moja vec,“ podráždene reagoval Karásek na otázku, či v spomínanom podniku pracuje ako referent - ohýbač kovov. Niekdajší populárny moderátor pripustil, že určitý vzťah medzi ním a firmou existuje. O čo konkrétne ide, odmietli prezradiť aj na personálnom oddelení akciovej spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu