Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tereza Pergnerová: Bojuje o život dieťaťa!

Tereza Pergnerová Zobraziť galériu (25)
Tereza Pergnerová (Zdroj: BLESK)

PRAHA - V pondelok odmoderovala prvý priamy prenos českých VyVolených a ráno začali komplikácie. Tereza Pergnerová (33) v treťom mesiaci tehotenstva začala krvácať a takmer potratila.

Ústav starostlivosti pre matky a deti v Prahe našťastie stihol "zaúradovať" včas a dieťatko v Terezinom brušku si spokojne vegetuje ďalej. Ošetrujúci lekár moderátorke naordinoval potrebné lieky a prepustil ju do domáceho ošetrenia.

Stretne sa vôbec niekedy Tereza so 'svojimi' VyVolenými? "Rada by som sa. S konečnou platnosťou o tom ale rozhodne doktor," zverila sa Blesku Pergnerová, ktorú denník zastihol v momente, keď ju priateľ a otec nenarodeného dieťaťa Jiří Chlebeček vezie na kontrolu.

Mnohí ľudia si už mysleli, že dieťatko si Tereza vymyslela, tá to však jednoznačne poprela. "Určite existuje. Už je snaď všetko zlé zažehnané a dieťa je v poriadku. Podľa pána doktora to bol začiatok samovoľného potratu, ktorý sa im našťastie podarilo zažehnať," hovorí Pergnerová, ktorá tvrdí, že je stále v nebezpečenstve. "Veľmi veľa riskujem. A je to bohužiaľ ešte horšie ako rizikové tehotenstvo."

O Terezu sa v týchto dňoch stará najmä jej priateľ, mamu chce nechať v pokoji, syna Samuela tiež radšej poslala preč. Voľný čas trávi sledovaním televízie. "Pozerám na Hříšné lidi města pražského a strašne sa nudím. Je to priam hrôza byť zavretá doma. Nemôžem nikde ísť..." Návštev má málo. "Raz prišiel za mnou riaditeľ Primy Petr Chajda. Bolo to od neho milé, že sa prišiel osobne spýtať, ako mi je," povedala Tereza.

Naskytá sa otázka, ako to bude teraz s VyVolenými. "Doktor straší, že mi tento stav pokoja nedovolí hneď tak rýchlo opustiť. Tak to asi zošaliem. Vraj mi ale naordinuje nejaké ukľudňujúce prášky, tak sa snáď s VyVolenými niekedy stretnem... A verte mi, že veľmi rada!"
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu