Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Pergnerová: Teraz hovoria drogoví díleri...

Tereza Pergnerová svojmu priateľovi bezvýhradne verí. Zobraziť galériu (11)
Tereza Pergnerová svojmu priateľovi bezvýhradne verí.

PRAHA - Tá má naozaj smolu! O tom, že Jiří Chlebeček (36), najnovší priateľ českej moderátorky Terezy Pergnerovej (32), má za sebou temnú minulosť a dokonca sedel v base, už Nový Čas informoval.

Najnovšie však vyšli najavo ďalšie šokujúce fakty. Terezin milenec bol vraj dlhodobo závislý od kokaínu a dokonca túto drogu istý čas aj predával...

„Chlebeček fičal na kokaíne dlho a jeden čas to na ňom dokonca bolo dosť vidieť. Neviem, ako je na tom teraz, ale čo viem určite je, že mi Chlebeček dlhuje za koks viac ako 10-tisíc korún,“ prezradil jednému českému denníku drogový díler.

O drogovej minulosti Pergnerovej priateľa však prehovoril aj Chlebečkov známy: „Kokaín bol jeho najlepší kamarát.“ Pergnerová, ktorá mala v minulosti sama problémy so závislosťou od drog, však týmto informáciám odmieta veriť: „To nie je možné. Sú to len klamstvá ľudí, ktorí Jirkovi chcú ublížiť.“

A čo na svoju údajne drogovú minulosť hovorí sám Chlebeček? „Drogy som nikdy nebral. Som ich odporca už preto, že som mal dvoch kamarátov, ktorí s nimi mali skúsenosti a nepáčilo sa mi, ako dopadli,“ povedal českému denníku s tým, že si drogy nikdy nekupoval, a preto za ne nemôže byť nikomu dlžný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu