Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skrúcaného kamarát: Sexvideo je pravé!

Dominika a Štefan si vášnivé chvíľky nakrútili zrejme už vlani v októbri. Zobraziť galériu (13)
Dominika a Štefan si vášnivé chvíľky nakrútili zrejme už vlani v októbri.

BRATISLAVA - Pátranie po pôvode sexvidea Štefana Skrúcaného (47) a Dominiky Lukáčovej (22) neskončilo v slepej uličke!

Nový Čas konečne našiel človeka, ktorý dokázal identifikovať miesto, kde ho milenci nakrútili! A tým vlastne dokázal, že nejde o falzifikát, ale o originálne zábery!

Pikantné video, ktoré si zaľúbenci nakrútili počas milostnej predohry, vzniklo zrejme ešte vlani v októbri. „Podľa zariadenia izby, kde sa to všetko odohráva, som presvedčený, že to nakrúcali v Nairobi,“ prezrádza náš zdroj. Svojím vyhlásením vypálil rybník Skrúcanému a Lukáčovej, ktorí existenciu nahrávky spochybnili. Kým markizácka moderátorka považovala videonahrávku z mobilného telefónu za zlý vtip, zabávač si na nakrúcanie pri „tom“ nedokázal spomenúť.

Lukáčová sa do Nairobi dostala ako Skrúcaného „tlačenka“. „Nebyť Štefana, tak tam určite nie je. To on ju pretlačil aj do programu ako manekýnu,“ tvrdí člen výpravy. Miss Spiša 2005 sa tak po chrbte svojho priateľa dostala do skupiny slovenských podnikateľov, ktorí hľadajú nové obchodné kontakty na africkom kontinente.

Dominika má zrejme jasný cieľ a ide si za ním. A taký dojem zanechala aj na členoch africkej expedície. „Je vypočítavá a Števa využíva. On je do nej zaľúbený a ona s ním zametá. Úplne ho pobláznila,“ myslí si Skrúcaného kamarát. Ako dôkaz dokladá scénu z lietadla: „Dominika dostala takmer hysterický záchvat, pretože Števo veľa telefonoval. Vyčítala mu, že neustále telefonuje, hoci mu to zakázala. Jačala, aby si vypol mobil. A on ju poslúchol...“ S odstupom času už prestáva byť zaujímavé, kde a prečo sexvideo Skrúcaného a Lukáčovej vzniklo. Podstatnejšie je, kam až táto zaslepená láska Skrúcaného dovedie...

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA
NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Skrúcaného kamarát: Sexvideo je
Zobraziť galériu (13)
Rozhovor so Š. Skrúcaným, aj čo všetko bolo na sexvideu, si prečítate už zajtra v Novom Čase Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA v predaji už v piatok na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu