Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skrúcaný a Lukáčová: Uniklo intímne video milencov

Dominika Lukáčová Zobraziť galériu (3)
Dominika Lukáčová

BRATISLAVA - Zábery, ktoré mali zostať tou najosobnejšou spomienkou na spoločne prežité chvíle. Vzrušujúce momenty, ktoré odhaľujú milencov v najdôvernejších situáciách.

Intímne scény doplnené pikantným komentárom... A nielen to odhaľuje krátke video zhotovené kamerou mobilného telefónu. Odkrýva aj tváre a mená hlavných hrdinov chúlostivých scén - sú nimi zabávač Štefan Skrúcaný (47) a jeho mladá priateľka Dominika Lukáčová (22)!

Delikátnu videonahrávku ponúkla Novému Času jedna osoba po tom, ako sa prevalil škandál s neverou Štefana Skrúcaného. Niekto sa rozhodol priživiť na rozpade hereckého manželstva (Skrúcaný - Tlučková) odhalením tých najintímnejších detailov zo života milencov (Skrúcaný - Lukáčová)! Nový Čas má pikantnú videonahrávku uloženú v trezore a rozhodol sa ju nezverejniť!

Skrúcaný a Lukáčová: Uniklo
Zobraziť galériu (3)
Nahrávka vznikla s najväčšou pravdepodobnosťou počas marcovej cesty párika do Afriky. Dvojica vtedy prežila dva týždne mimo Slovenska ako súčasť delegácie slovenských podnikateľov hľadajúcich nové obchodné možnosti v Keni a na Seychelách. Dominika vtedy tvrdila, že sa zúčastňovala na organizovaní dvoch módnych prehliadok pre zahraničných partnerov a Skrúcaný vystupoval v programe.

V rozhovore pre Nový Čas tiež uviedla, že so zabávačom mali oddelené izby a stretávali sa len pracovne. No zábery z videa a fotografie z mobilného telefónu svedčia o inom. Dvojica sa po náročnej „šichte“ venovala výlučne sebe. A svojej láske... Všetko nasvedčuje, že krátke video nakrútila samotná Dominika v hotelovej izbe v jednej z exotických krajín. Obaja aktéri sú na záberoch nahí a ležia na priestrannej manželskej posteli. Avšak to, čo sa medzi nimi odohráva, naozaj patrí do prísne stráženého súkromného archívu! Rovnako aj Dominikin komentár, ktorým spestruje zábery na svoje i Skrúcaného telo...

Skrúcaný a Lukáčová: Uniklo
Zobraziť galériu (3)


Vzhľadom na to, ako ľahko sa pikantné video Skúcaného a Lukáčovej dostalo do Nového Času, nie je vylúčené, že ho zlomyseľný sprostredkovateľ bude chcieť zverejniť aj v inom médiu, či dokonca na internete...

Ako mohli uniknúť zábery z chúlostivého videa Skrúcaného a Lukáčovej? A prečo intímne scény Dominika vôbec nakrútila? Odpoveď prinesie utorkový Nový Čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu