Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Aneta Dočekalová: Manžel sa na ňu vykašľal!

Aneta síce vyhrala päť miliónov, na jej tvári však bolo vidieť smútok. Nečudo, veď o radosť z výhry sa nemohla podeliť s milovaným manželom. Zobraziť galériu (24)
Aneta síce vyhrala päť miliónov, na jej tvári však bolo vidieť smútok. Nečudo, veď o radosť z výhry sa nemohla podeliť s milovaným manželom. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ťažké chvíle prežívala nielen pri pobyte na Filipínach, ale aj na sobotňajšom finále dobrodružnej jojkárskej šou Celebrity Camp na bratislavskej Kolibe.

Na oboch totiž Anete Dočekalovej-Pariškovej (33) chýbal najbližší človek - milovaný manžel David (30). Jedinou oporou moderátorke boli jej rodičia, brat a deti z Detského domova Slon, tí všetci však po skončení prenosu odišli domov. A tak sa víťazka piatich miliónov nemala s kým podeliť o svoje šťastie...

„Môj manžel bol na generálke, ale na priamom prenose už nie,“ prezradila Aneta, na ktorej bolo vidieť, že jej takéto otázky nie sú príjemné. „David sa nechce medializovať, a ani ja sa k tomu nechcem vyjadrovať. Bulvár nám už dosť ublížil,“ povedala moderátorka, ktorá po skončení šou odprevadila rodičov a brata a na večierok medzi baviace sa celebrity prišla sama, bez úsmevu, bez iskry v oku, bez eufórie, aká by náležala novopečenej milionárke.

Bolo zjavné, že je sklamaná a nemá veľkú chuť baviť sa. Nečudo, veď ani nemala s kým. Pritom Davidovi medializácia až tak veľmi prekážať nemôže. Veď v apríli prišiel na markizácku šou Bailando, aby podporil bývalého kolegu svojej ženy Patrika Švajdu.

Na vlastnú manželku sa však v sobotu, v deň, keď išlo o všetko, vykašľal. Radosť mala len z jediného - že časť výhry venuje deťom z detského domova a malým onkologickým pacientom. Inak sa nemala z čoho tešiť.

„S úplne čistým svedomím vyhlasujem, že medzi tzv. silnou päťkou – že medzi nami žiadna dohoda neexistuje a vôbec sme sa na základe nej nespojili. Nebola žiadna koalícia a peniaze sa deliť nebudú,“ zareagovala Aneta, ktorá vraj bola zo súťaže znechutená.

Nepáčilo sa jej, že súťažiaci a situácie boli prezentované dosť negatívne. „Práve z tohto dôvodu by som do podobnej súťaže už nešla,“ dodala moderátorka, pre ktorú sobotný večer napriek obrovskej výhre nepatril k najšťastnejším dňom v živote.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu