Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bartošová v rukách psychiatrov: Má poruchu osobnosti

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (12)
Iveta Bartošová

PRAHA – Česká speváčka Iveta Bartošová (40) je v rukách psychiatrov!

Týždeň čo týždeň pravidelne dochádza do psychiatrickej ambulancie v Říčanoch pri Prahe. Jej diagnóza? Porucha osobnosti! Iveta sa vraj zverila do rúk psychiatrov dobrovoľne. „Pri niekoľkých demonštratívnych pokusoch o samovraždu považujem liečbu u odborníka za nevyhnutnú. Ďalší taký pokus sa môže podariť, aj keby to dotyčný nechcel,“ podporil Ivetino rozhodnutie psychiater Václav Rosický.

Demonštratívne samovraždy má speváčka za sebou už tri. Prvýkrát sa predávkovala liekmi, keď jej expartner Ladislav Štaidl (61) oznámil rozchod. Druhý raz skončila na infúziách vlani, krátko pred rozchodom s moderátorom Zdeňkom Podhůrským. A opäť za tým boli lieky. Tretíkrát, koncom minulého roka, speváčka siahla priamo po žiletke.

Podľa všetkého za tým boli nezhody s terajším partnerom Romanom Hankem (38). Od tých čias Iveta nepracuje, nespieva a uzatvára sa do seba. Jej voľba mať psychiatra prichádza v hodine dvanástej. „S Ivetou si všetko hovoríme. Ale s tým, že chodí k psychiatrovi, sa mi nezdôverila,“ prezradila opatrovateľka Bartošovej syna Artura, Golda. A Iveta? V poslednom čase, nezdvíha telefón...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu