Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ladislav Štaidl sa nahneval na Ivetu Bartošovú: Súd o Artura!

Príde Iveta naozaj o syna? Zobraziť galériu (12)
Príde Iveta naozaj o syna?

PRAHA - Tak už je to tu: Citovo labilná česká speváčka Iveta Bartošová (40), ktorá sa už niekoľkokrát pokúsila o samovraždu, bude musieť o svojho syna Artura (10) bojovať na súde!

A boj to bude naozaj neľútostný. Arturov otec - skladateľ Ladislav Štaidl (61), sa totiž podľa informácií jedného českého denníka rozhodol získať chlapca do vlastnej starostlivosti a najal si na to jedného z najlepších právnikov v Česku.

Zatiaľ čo pred časom Ladislav Štaidl špekulácie o snahe získať Artura do svojej starostlivosti odmietal, teraz je všetko inak. Ivetin posledný z množstva pokusov o samovraždu, keď si zrejme kvôli svojmu priateľovi - (veterinár Roman Hanke) - podrezala žily, ho totiž utvrdil v tom, že ničnerobenie by pre Artura bolo horšie ako nadchádzajúci súdny súboj.

Štaidlovým právnikom je údajne človek, ktorý radí napríklad bývalému premiérovi Paroubkovi. „S ním to Láďa určite vyhrá,“ tvrdí zdroj. „A boj to bude naozaj bez rukavičiek. Teraz už nie je čas na to, aby sa brali ohľady na Ivetu. Toho chlapca by to mohlo zničiť,“ dodáva skladateľov známy. Prvé kroky právnika sa dajú očakávať po Štaidlovom návrate z dovolenky v USA 14. januára.

Iveta Bartošová zatiaľ celú kauzu odmieta komentovať a mlčí aj Štaidl: „S ohľadom na Artura sa k tomu nebudem vyjadrovať.“ A čo by sa stalo, keby úrady Ivete Bartošovej syna skutočne zobrali? „To by potom bolo zlé. Potom sa bojím, že by jej ďalšia samovražda už bola úspešná,“ obáva sa jedna z priateliek speváčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu