Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farkašová bez mejkapu: To je ale rozdiel!

Kristína Farkašová bez mejkapu (vľavo) a s ním (vpravo). Zobraziť galériu (10)
Kristína Farkašová bez mejkapu (vľavo) a s ním (vpravo).

BRATISLAVA – Ako také dievčatko! Herečka Kristína Farkašová (28) dbá na svoj vzhľad - do spoločnosti chodí vždy upravená. Pri nedávnom fotení kalendára pre bratislavskú ZOO sa však nechala zvečniť aj nenalíčená.

Zo sivej myšky sexica! Herečka Kristína Farkašová sa koncom minulého týždňa vžila do úlohy modelky. Spoločne s inými kráskami pózovala fotografom pre dobrú vec. Nechala sa zvečniť pre kalendár na rok 2012, z ktorého finančný výťažok poputuje na podporu bratislavskej ZOO. 

O Kristíne je známe, že nepatrí k prominentom s hviezdnymi maniermi. Potvrdila to aj počas príprav pred spomínaným fotením. Hoci bola nenalíčená, blesky fotoaparátov jej neprekážali. „Nevadí mi to. Myslím si, že keď som nenalíčená, vyzerám normálne. Ak to tak nie je, je to o dobrom svetle a o fotografovi. Ak vyzerám zle, je to jeho chyba,“ poznamenala s úsmevom Kristína, ktorá napríklad vystupovala nenalíčená v úspešnom filme Pouta.

Okrem Farkašovej sa v deň fotenia pred objektívy postavili aj moderátorky Andrea Chabroňová, Erika Barkolová a exfitneska Zora Czoborová. Kristína sa však ako jediná z dám fotila v priamom kontakte so zvieratkom. Bez okolkov vliezla do klietky lemura. Toho sa však obávať nemusela, na bezpečnosť starostlivo dohliadali ošetrovatelia. „Najviac som sa tešila na to, že budem pózovať spolu so zvieratkom. Splnila som si svoj detský sen,“ uzavrela nadšene.

Zdroj: Zuzana Šuľáková; Foto: Ján Zemiar, paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu