Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Madonna vyrazila do ulíc: V slamenom klobúku a dotrhaných rifliach!

Madonna Zobraziť galériu (9)
Madonna (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Od štýlovej kočky z pódia má poriadne ďaleko! Madonna (52) v súkromí eleganciu veľmi nemusí a nejeden jej fanúšik by si možno musel viackrát pretrieť oči, aby si bol istý, že dáma, na ktorú sa díva je naozaj popová ikona. Pôsobí dojmom, akoby na seba navliekla prvé, čo jej príšlo pod ruku!

Flitre a lesklé materiály nechala doma! Roztrhané džínsy, zdeformovaný slamený klobúk a flanelová košeľa – takto nahodená vyrazila Madonna do ulíc New Yorku. A hoci jej nemožno vytknúť nedostatok štýlu, vyzerá to tak, akoby sa na staré kolená rozhodla vymeniť sexi oblečenie popovej hviezdy za zanedbaný štýl vyžitej rokerky.

Inšpiruje ju dcéra? Flanelové košele a koža, to je skôr štýl Madonninej dcéry Lourdes. Vyše päťdesiatročná speváčka však zjavne nemá problém ju napodobniť. „Má skvelý zmysel pre štýl,“ povedala na margo svojej ratolesti Madonna a zrejme tento výrok myslela naozaj úprimne, veď spolu s dcérou majú za sebou aj spoluprácu na kolekcii odevov s názvom Material Girl.

Mala nepríjemnú návštevu! Madonnu však trápia aj horšie veci ako obliekanie. Do jej londýnskeho domu sa totiž vlámal muž, ktorý speváčku údajne už dlhšie sledoval. Grzegorz Matlok sa dostal do domu tak, že rozbil bočné okno. Speváčka sa v ňom však našťastie nenachádzala – oplakávala totiž smrť svojej starej mamy v Spojených štátoch. Muža s poľskými koreňmi spacifikovala ochranka a neminulo ho obvinenie s vlámania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu