Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonnina dcéra Lourdes: Akoby mame z oka vypadla!

Madonna s dcérou Lourdes Zobraziť galériu (6)
Madonna s dcérou Lourdes (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Gény sa nezaprú! Nedávno bola Madonnina dcéra Lourdes (13) len malým dievčatkom, dnes už robí svojej slávnej mame spoločnosť na červenom koberci. Lourdes po svojej matke zdedila štýl a Madonne (52) zas prítomnosť dcéry dodáva mladistvý šmrc. Spolu vyzerajú jednoducho skvele!

Štýlové kočky! Tak sa ukázali mama s dcérou na predstavení línie Material Girl v New Yorku. Hoci Lourdes má len trinásť rokov, vyzerá už ako dospelá mladá žena. Výrazné črty tváre, tmavé očné linky a drsný outfit jej pridali minimálne päť rokov navyše. Zdá sa však, že jej mama s extravagantným imidžom svojej dcéry nemá ani najmenší problém. Hoci podľa svojich slov patrí medzi mamy, ktoré sa rady dcére miešajú do výberu oblečenia vetičkou „Toto si nemôžeš obliecť!“, tentokrát bola zjavne spokojná. Deravé pančuchy, flanelka a kožená bunda sú podľa nej zjavne ideálnym odevom pre trinásťročné dievča!

Samotná speváčka sa predstavila v slušných čiernych kokteilkách, ktorým dodala iskru rockovými doplnkami – jej hrdlo aj zápästie zdobilo množstvo kovovej bižutérie. Čo však speváčku okrášlilo najviac, bol nežný úsmev na jej perách a zjavná spokojnosť, že ju po boku sprevádza jej najstaršie dieťa.

Tvárou novej kolekcie nie je nik iný ako herečka rovnako známa účinkovaním s seriály Gossip Girl, ako aj svojím výrazným líčením, Taylor Momsen. Tá si spoluprácu s Madonnou a jej dcérou nevedela vynachváliť a speváčku označila „za normálnu, veľmi milú osobu, ktorú bolo radosť vídavať“.



Ako spolu ladia Madonna a jej deti čítajte TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu