Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Madonna má ďalšieho zajačika: Od krásavca má však ďaleko!

Madonna a Brahim Rachiki Zobraziť galériu (7)
Madonna a Brahim Rachiki (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Opäť má mladé mäsko! Zdá sa, že Madonne (52) sa vzťahy s mladšími mužmui naozaj zapáčili. Po rozchode s Jesusom Luzom (24) si našla ďalšieho mladého partnera, Brahima Rachikiho (33). Madonna, čo tak vyskúšať vekovo primeranejšieho chlapa?

Má vyše päťdesiat, ale zábava s mladými zajačikmi ju stále baví! Mnoho ľudí považovalo Madonnin vzťah s modelom Jesusom Luzom len za poriadny úlet. Po ich rozchode je však všetko jasné. Speváčka si na o desaťročia mladších mužov skrátka potrpí - veď už dnes má v posteli ďalšieho!

Pop diva zrejme nepatrí k ženám, ktoré by sa za svoju slabosť pre silnejšie pohlavie hanbili. Svojho krásavca zviedla priamo pred očami hostí v klube SL. „Prišli spolu a držali sa za ruky v súkromnej časti,“ prezradil očitý svedok. „Madonna sa postavila a pred tým, ako sa vrátila k jej mužovi asi hodinu tancovala. Hneď potom sa začali bozkávať a objímať priamo pred očami ostatných hostí."

Potrpí si na vypracované telá? Asi nebude náhoda, že obaja jej poslední milenci rozhodne nemajú telá na zahodenie. Jesus ako model sa o svoju telesnú schránku staral naozaj poctivo a to isté sa dá povedať aj o Brahimovi, ktorý sa venuje tancu a choreografii. Práve on pripravoval aj choreografie na niektoré speváčkine vystúpenia. A možno práve vtedy padol Madonne do oka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu