Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Drastický Habera: Odhryznem si ho!

Habera si kvôli Gabriele Gunčíkovej chce odhryznúť svoju mužskú pýchu. Zobraziť galériu (3)
Habera si kvôli Gabriele Gunčíkovej chce odhryznúť svoju mužskú pýchu.

PRAHA/BRATISLAVA – Pre postup finalistky je ochotný urobiť čokoľvek! Aspoň tak to vyzeralo po tom, čo v 5. semifinálovom kole odspievala Gabriela Gunčíková (17). Práve jej výkon totiž nevedel vynachváliť kat Paľo Habera (47). Dokonca povedal, že si odhryzne mužskú pýchu, ak nepostúpi.

Ostal z nej totálne hotový! Porotcu Paľa Haberu počas sobotňajšieho prenosu odrovnala svojím výkonom sympatická plavovláska Gabriela Gunčíková. „Myslím si, že toto je tvoj úplne najlepší výkon, aký si doteraz predviedla. Už aj tie predtým boli také, že sme padli na zadok všetci, no toto si zaspievala fakt skvele. Malo to hlavu a pätu,“ povedal kat, ktorý zaklincoval hodnotenie slovami: „Ty keď nebudeš vo finále, tak si asi odhryznem z ´medzinožia´.“ 

Topky.sk v súvislosti s výrokom zaujímalo, ako vlastne lídrovi skupiny Team napadlo zhodnotiť takýmto spôsobom spevácky výkon. Chceli sme tiež vedieť, prečo by obetoval práve spomínanú časť svojho tela. Habera však nezdvíhal telefón. No prišla nám od neho správa, aby sme mu napísali SMS. Keď sme mu položili otázky, nereagoval. Našťastie však Gabriela do finále postúpila a tak zostáva Haberova mužnosť na svojom mieste. Určite sa tomu potešila aj jeho partnerka Daniela Peštová.

VIDEO: Gabriela Gunčíková a Haberov komentár na jej spev!

Guncikova_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu