Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

To je láska! Má skoro 40, no milenca olizuje ako tínedžerka!

V Hollywoode sa vášeň medzi hercami na verejnosti rodí aj v zrelom veku Zobraziť galériu (13)
V Hollywoode sa vášeň medzi hercami na verejnosti rodí aj v zrelom veku

LOS ANGELES – Úplne preňho stratila hlavu! O tom, že vášnivá láska kvitne v každom veku, sa už stihla presvedčiť ďalšia z radu herečiek v najlepších rokoch. Svoj nový objav totiž predvádza svetu naozaj bez ostychu. Ktorá kráska nevie od milenca odtrhnúť ústa?!

Muchlovanie, vášnivé bozky, chichotanie a objímanie! Tým všetkým si basketbalový zápas tímu LA Lakers spestrila 36-ročná herecká diva a režisérka. Svojské výstrednosti však nepredvádzala zamiešaná v hľadisku, ale rovno na sedadle v prvej rade. Pýtate sa, ktorá dáma svojím správaním pripomínala pojašenú tínedžerku? Takto zamilovaná je momentálne Drew Barrymoore!

Aj po mesiaci nimi mávajú feromóny! Hoci romantické dobrodružstvo medzi blondínkou a jej vyvoleným, Willom Kopelmanom, trvá zopár týždňov, svoju náklonnosť si prejavujú na každom kroku. Erotické dusno sa pritom medzi nimi dá doslova krájať už od samého začiatku. Ich prvé vzplanutia paparazzi zachytili na obede v Západnom Hollywoode, ale aj na losangelskom letisku. Tejto dvojici je skrátka jedno, kto sa práve pozerá!

O tom, čo asi zaľúbený párik prežíva, sa bližšie vyjadril ich spoločný priateľ: „Je to úplne čerstvý vzťah, berú veci pomaly... Za posledné týždne vo veľkom spoznávali jeden druhého.“ Pri pohľade na posledné zábery však netreba dodávať, že nezostalo len pri slovách. Dúfajme, že im zamilovanosť vydrží čo najdlhšie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu