Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tvrdé detstvo Drew Barrymore: Bola som tučná a mlátili ma!

Drew Barrymore v detskom veku a v súčasnosti Zobraziť galériu (8)
Drew Barrymore v detskom veku a v súčasnosti

LOS ANGELES – Skúšaná osudom od útleho detstva! Aj tak by sa dal charakterizovať životný príbeh Američanky Drew Barrymore (35), ktorá si vďaka hereckému pozadiu rodiny pričuchla k šoubiznisu naozaj priskoro. Zvlášť k jeho nerestiam. Okrem alkoholu a drog sa jej však v mladom veku neraz ušla aj poriadna „nakladačka“!

Preskákala si toho viac ako bežná žena za dva životy! Hoci Drew len nedávno prekročila tridsiatku, skúseností má naozaj na rozdávanie. Vyrastať v tieni slávneho herca, alkoholika a starého otca zároveň totiž citlivému dieťaťu na sebavedomí veľmi nepridá. Ak mu navyše v živote chýba opora matky, na dno pohárika a striekačku zapichnutú v ruke sa začne pozerať priam bolestivo zavčasu.

„Svoj prvý drink som mala v deviatich, marihuanu som začala fajčiť ako desaťročná a v dvanástich som brala kokaín,“ napísala hollywoodska herečka vo svojej prvej autobiografii už ako 14-ročná rebelka. Rok predtým pobudla istý čas na „odvykačke“, no ani po nej jej život nepripomínal práve prechádzku ružovým sadom. Kvôli reputácii milovníčky divokých žúrov sa totiž u hollywoodskych kastingových agentov ocitla na čiernej listine. A skončila ako servírka!

Ako však Drew nedávno priznala v šokujúcej spovedi pre britský denník Daily Mail, alkoholické a drogové excesy neboli v jej detstve zďaleka jedinými hrôzostrašnými skúsenosťami. Horkú pilulku totiž musela často prehltnúť aj v školských laviciach: „Chodila som do rôznych škôl, pretože ľudia ma poznali z filmov. Bola som tučné dieťa, ktoré dostávalo bitku každý deň.“

Aj napriek trpkým okamihom sa však sympatická plavovláska v súboji s osudom nevzdala. Tvrdou prácou sa vyšvihla nielen na úroveň najlepších herečiek, ale aj veľmi schopných režisérok. Dnes na červenom koberci pravidelne vyráža dych ako skutočná diva a tiež sama vraví, že ťažké časy ju nezlomili. Práve naopak – aj vďaka nim sa stala jednoducho lepším človekom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu