Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Podzámska a Chren prekvapili: Vo svadobnom po 4 mesiacoch!

Elena a Matej vo svadobnom. Zobraziť galériu (5)
Elena a Matej vo svadobnom.

BRATISLAVA – Nečakané! Z milencov Eleny Podzámskej (38) a Mateja Chrena (28) sa stali ženích a nevesta. Čo ich viedlo k tomu, že sa odhodlali k "svadobnému" kroku?

Vyskúšali si to! Elena Podzámska a Matej Chren sa stali hviezdami štvrtkovej prehliadky návrhárky Zuzany Bottkovej. V závere sa totiž prešli po móle vo svadobných šatách!

Hoci sa o tejto svojej úlohe dozvedeli len v ten deň, predvádzanie bielych šiat a smokingu si naozaj užili. „Bolo to veľmi príjemné a také zábavné,“ povedala nám s úsmevom Elena, ktorá už má jednu svadbu za sebou. Jej manželom bol tri roky americký hudobník Shawn Loescher. Boli sme preto zvedaví, či by bola ochotná vstúpiť do manželstva znovu, tentoraz s Matejom. „Druhej svadbe sa nebránim. Ešte sme však nad tým príliš neuvažovali, bolo by to strašne unáhlené,“ prezradila nám herečka.

Podobný názor má po štvormesačnom vzťahu aj jej partner. Ten je o desať rokov mladší a do ženenia sa ešte nehrnie. „Kým to nie je naostro, tak z toho strach nemám,“ povedal nám k stvárneniu ženícha na móle. „Keď sa budem ženiť, určite si to dobre rozmyslím,“ dodal. Nečudo, že sa dvojica do svadby zatiaľ nehrnie. Predsa len sú spolu iba krátko.

 

Sledujte TopkyTV: Elena a Matej o svadobných plánoch!



podzamska a chren v svadobnom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu