Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Drsný odkaz pre porotu SuperStar: Choďte do p..e!

Miroslavov prístup sa nepáčil Rytmusovi ani Gábine Osvaldovej. Zobraziť galériu (6)
Miroslavov prístup sa nepáčil Rytmusovi ani Gábine Osvaldovej.

KOŠICE – Nevyšlo to! Miroslav Hlivák (22) sa rozhodol prísť na kasting speváckej súťaže v maske. Vraj preto, aby ho porotcovia neposudzovali podľa tváre, ale iba podľa hlasu. V tomto prípade však boli všetci štyria katmi – nepáčila sa im ani maska, ani spev. A tak ich Miro poslal kade-ľahšie.

O exotov nie je núdza! V nedeľnom zostrihu druhej série Česko Slovenskej SuperStar nám televízie ponúkli napríklad fanatického obdivovateľa kapely Scooter, ktorý zdvihol zo stoličky kata Paľa Haberu. V pondelok sme zas mohli vidieť záhadného muža v maske.

„Vždy je to o tom, ako človek vyzerá, nie ako spieva. Keď tam nabehne nejaký nagélovaný gay s náušnicou a spieva ako divé svine, tak postúpi, lebo je pekný,“ vysvetlil dôvod svojej zahalenej tváre Miroslav Hlivák. Porotu preto poprosil, aby ho súdila iba podľa hlasu.

Rytmusovi sa tento prístup príliš nepozdával, no nakoniec dal Mirovi parádnu ponuku – ak dobre zaspieva, dostane 500 eur. Dopadlo to však neslávne. „Prišlo mi to, akoby ťa vypustili z blázinca,“ povedal raper po speve maskovaného muža.

Ani jeden z porotcov si nemyslel, že by mal Miro postúpiť. Štyrikrát zaznelo nekompromisné nie, čo východniar nevedel predýchať. „Keď nemajú zmysel pre humor, nech idú do p..e! Ja to tak poviem,“ zahlásil do kamery po vyjdení z kastingovej miestnosti.

Zaradil sa tak do kategórie nahnevaných mladých ľudí, ktorých vo včerajšom zostrihu reprezentoval aj Vladimír Herák. „No ja vám poviem férovo, že ani jeden z vás sa mi nevyrovná v speve. Keby som mal zaspievať vašu pieseň, tak vás dám dole. O jeden stupeň si to dám ešte schválne vyššie,“ nakladal Róm porotcom. Nezabralo ani vysvetlenie Paľa Haberu, že cigánske piesne mu idú, len pre SuperStar je nepoužiteľný. „Nie ste dobrá porota, dovidenia,“ rozlúčil sa so SuperStar.

Čo si myslíte? Hodnotia porotcovia objektívne? Vyjadriť sa môžete v našej ankete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu