Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dlhoročná markizáčka si začala so ženatým: Nevestou až v 45-ke!

Danica Nejedlá Zobraziť galériu (4)
Danica Nejedlá (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci vyštudovala úplne inú oblasť, už 23 rokov je Danica Kleinová súčasťou spravodajského tímu televízie Markíza. Dnes sa už volá Nejedlá, v roku 2017 sa vydala za Alexandra Nejedlého, ktorý bol ale na začiatku ich známosti ešte ženatý.

Danica Kleinová sa narodila 26. mája 1972. Vyštudovala obchod a marketing, venovala sa mu však len krátko. V roku 1998 nastúpila do televízie Markíza a 1. júla oslávi 23 rokov pod modro-žltým logom. 

Galéria: Danica Nejedlá

Brunetka začala pracovať ako redaktorka pre Televízne noviny. Čoskoro sa stala ostrieľanou reportérkou, ktorá prinášal na obrazovky krimi témy. „Za to, kde som, môže Patrik Herman. On ma smeroval na tieto hasičsko-záchranársko-policajné veci,” povedala v roku 2014 pre Reflex.  

Dlhoročná markizáčka si začala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Koncom júna to bude už 5 rokov, čo pôsobí na moderátorskom poste v Prvých televíznych novinách, kde je jej kolegom Viktor Vincze. Túto pozíciu si však už vyskúšala aj kedysi dávno. Už v roku 1999 robila náhradnú moderátorku pre Televízne noviny a občas sa objavila po boku Vladimíra Repčíka alebo Ivana Jandu. Divákov sprevádzala aj Mimoriadnymi Televíznymi novinami pri tragických situáciách, ako boli napríklad teroristické útoky v Paríži, v Bruseli, zrážka dvoch lietadiel na Považí či útok na satirický týždenník Charlie Hebdo.

Dlhoročná markizáčka si začala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

V septembri 2017 sa z Danice stala pani Nejedlá. Začiatky, keď sa jej vzťah s hasičským generálom Alexandrom Nejedlým stal verejne známym, však neboli úplne jednoduché. Bol totiž ženatý.

Mnohí považovali markizáčku za rozbíjačku rodiny. „Bolo to moje rozhodnutie, odísť zo vzťahu, ktorý nefungoval a stojím si za svojím rozhodnutím. Danica ma predsa nemohla donútiť rozviesť sa, nič teda nerozbila. Chcel som to rozbiť ja. Nerozvádza sa ona, ale ja,“ povedal v tom čase pre topky dnes už bývalý Prezident hasičského a záchranného zboru.

Rozvod nakoniec naozaj prebehol a Kleinová sa za Nejedlého vydala vo Vojke nad Dunajom. Nevestou sa stala ako 45-ročná. 

Dlhoročná markizáčka si začala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jakub Čajko)

Viac o téme: Danica Nejedlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu