Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kontroverzná Mariana zo Šéfky: Nahá v pánskom magazíne!

Mariana - v Šéfke zahalená, v minulosti ukázala všetko. Zobraziť galériu (5)
Mariana - v Šéfke zahalená, v minulosti ukázala všetko.

BRATISLAVA – Túto asi nezamestná! Už v nedeľu začne šestnásť ľudí bojovať o priazeň Nory Mojsejovej (52) v šou Šéfka. Súťažiaca Mariana Petlušová (35) to však nebude mať u podnikateľky ľahké! Keď totiž rázna Košičanka zbadá tieto akty, plavovláska zrejme poletí medzi prvými!

Nesympatická od začiatku! Ako sme zistili, Nora Mojsejová má už teraz medzi súťažiacimi neobľúbenú osobu. Je ňou Mariana Petlušová z Nitry. Tá sa predstavila ako súdna tlmočníčka a majiteľka reštaurácie v Španielsku, Košičanka však týmto tvrdeniam neverí.

Hoci v súčasnosti sa snaží Mariana tváriť seriózne, jej minulosť je pikantná. V roku 1997 nafotila sériu erotických aktov pre pánsky magazín. „Nevidím na tom nič zlé, keď si muži so záľubou obzerajú moje telo,“ povedala vtedy Petlušová, ktorá sa tiež živila ako modelka a tanečnica.

Šteklivé zábery z minulosti však môžu spôsobiť, že v Mojsejovej očiach klesne. Nora sa totiž netají tým, že verejné prezentovanie intímnych partií je podľa nej niečo neprípustné. Stačí si len spomenúť, ako vyvádzala, keď zistila, že v kuchárskej šou Kapor na torte hostila u seba doma bývalú pornoherečku Dolly Buster.

A tak to Mariana v šou určite nebude mať ľahké. Nora ju zrejme vyhodí hneď, ako sa blondínka ocitne medzi ohrozenými. Alebo si ju v šou nechá, aby ju mohla čo najdlhšie sekírovať?! Uvidíme... Prvú časť šou odvysiela Jojka už túto nedeľu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu