Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mojsejovej nová šou: Prvýkrát tréma a džob pre Christovú!

Ivana Christová a Nora Mojsejová Zobraziť galériu (10)
Ivana Christová a Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Premiérové nakrúcanie plné prekvapení! Nora Mojsejová (52) sa včera po prvýkrát stretla zoči-voči so šestnástimi finalistami svojej šou. Spolu nakrúcali úvodný diel jojkárskeho projektu. Aký dojem mala Košičanka zo súťažiacich? Aké známe tváre sa budú spolu s podnikateľkou podieľať na Šéfke?

Stretnutie s účastníkmi má už za sebou! Nora Mojsejová sa včera stretla s finalistami, ktorí sa prihlásili do šou s názvom Šéfka. Ako nám v súvislosti s tým prezradila košická podnikateľka, účastníci z nej boli poriadne nervózni. „Mali zo mňa trému. Ale to je prirodzené. Zatiaľ som si nestihla vytvoriť na žiadneho z nich nejaký názor. Boli sme spolu krátko. Zadala som im úlohu, ktorú teraz musia vyriešiť,“ povedala topkám Mojsejová.

Princíp šou spočíva v tom, že Nora povie každý týždeň skupine účastníkov to, čo musia splniť. Napríklad, že jej pripravia honosnú narodeninovú oslavu, na ktorú budú môcť minúť len určitý objem peňazí. Súťažiaceho, ktorý to spacká, Nora vyhodí. Pre víťaza je pripravená výhra v podobe ročného pracovného kontraktu na manažérskom poste vo firme Nora Mojsejová Fashion v hodnote 100 tisíc dolárov.

V rozhodovaní budú Mojsejovej pomáhať ešte dve osobnosti zo spoločenského života. Ich úlohou je okrem iného aj dohliadanie na súťažiacich a kontrolovanie plnenia jednotlivých úloh. Pôvodný zámer bol ten, že počas celého trvania pôjde o tých istých ľudí. Podľa našich informácií sa však nakoniec budú obmieňať v určitých časových intervaloch. Zistili sme, že ako prví sa po Norinom boku objavia bývalá misska Ivana Christová a český kaderník Libor Šula, ktorému sa zverujú do rúk známe dámy zo šoubiznisu.

Včerajšie stretnutie s niekdajšou víťazkou súťaže krásy bolo pre Mojsejovú premiérové. „Prvýkrát sme sa zoznámili až v pondelok. Je to veľmi pekná a príjemná žena,“ povedala na adresu Ivany Christovej  Košičanka. Nechajme sa však prekvapiť, či počiatočná eufória neopadne a dámy si pri nakrúcaní neskočia do vlasov. Obe sú totiž energické typy žien.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu