Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Johnny Depp o Penélope Cruz: Najlepšia kamarátka!

Johnny Depp a Penélope Cruz Zobraziť galériu (6)
Johnny Depp a Penélope Cruz

BRATISLAVA - Johnny Depp prezradil, že považuje hereckú kolegyňu Penélope Cruz za jednu zo svojich najlepších priateľov. Preto sa veľmi potešil, keď pribudla k obsadeniu snímky Piráti z Karibiku 4 - V neznámych vodách, ktorú v premiére uvedú v máji.

"Pred rokmi sme spolu robili na filme Kokaín, je úžasná. Dokáže vás povzbudiť, veľmi ju obdivujem, je jednou z mojich najlepších priateľov. Je naozaj skvelé, že ju máme v Pirátoch," povedal Depp v rozhovore pre DigitalSpy.co.uk. "Je skvelou pálkarkou. Môžete čokoľvek hodiť do atmosféry, ona niečo vezme a odpáli loptu späť do vás," uviedol na adresu herečky, ktorá v januári porodila Javierovi Bardemovi syna.

Na svojom konte má snímky ako Krása divokých koní (2000), Vanilkové nebo (2001), Mandolína kapitána Corelliho (2001), Volver (2006) alebo Nine (2009) a Osara za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vicky Cristina Barcelona (2008). Depp je okrem úlohy kapitána Jacka Sparrowa známy aj z filmov Nožnicovoruký Edward (1990), Ospalá diera (1999), Čokoláda (2000), Verejní nepriatelia (2009) či Turista (2010). Podľa rebríčka Entertainment Weekly z októbra 2010 je najvplyvnejšou celebritou sveta a podľa magazínu Forbes bol v období od júna 2009 do júna 2010 najlepšie plateným hercom na zemi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu