Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nablýskaná ako soška Oscara: Táto kráska zachraňovala Deppov prepadák!

Amber Heard uchvátila róbou so zlatistým leskom. Zobraziť galériu (5)
Amber Heard uchvátila róbou so zlatistým leskom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Tomu sa povie posila! Aj keď zbrusu nová snímka Johnnyho Deppa (48) spôsobila jeho tvorcom hotové rozčarovanie, všetko ešte zďaleka nie je stratené. Tržby by totiž mohla vylepšiť jeho zvodná kolegyňa Amber Heard (25). Na premiére sa všetky pohľady lepili iba na ňu!

Namiesto kasového trháku, úplný prepadák! Tak obstála dobrodružná dráma s názvom Rumový denník počas úvodných dní premietania. Hoci náklady na jej nakrúcanie sa vyšplhali na sumu úctyhodných 35 miliónov dolárov, prvý víkend nenavrátil ani desatinu investovanej čiastky. Tržby priniesli 3,1 milióna, vďaka čomu má hlavný hrdina snímky hlavu v smútku. Film, ktorý sa zatiaľ javí ako najhorší počin jeho kariéry, totiž Johnny Depp nielen herecky obsadil, ale aj produkoval!

Na štvrtkovej premiére americký herec síce náladu na úsmevy nemal, na pomoc mu však prišla očarujúca kolegyňa. Amber Heard, ktorá si v Rumovom denníku strihla vedľajšiu úlohu, zažiarila tak, ako sa na pravú hollywoodsku krásku patrí. Na červenom koberci sa blysla v obtiahnutej róbe z jarnej kolekcie módneho domu Alessandra Rich. Dlhá toaleta nielenže zvýraznila jej závideniahodné krivky, ale zlatistým leskom navyše priťahovala pozornosť ako magnet.

Dôvodov, prečo sa Johnny do zatiaľ neúspešnej snímky pustil, môže byť viacero. Tým najhlavnejším boli zrejme jeho ratolesti, ktoré ako pirát z Karibiku už začína nudiť. „Kapitán Jack ich už viac nebaví. Sú naňho príliš zvyknutí. Musím ich rozosmiať novými postavami,“ priznal sa v nedávnom rozhovore. Úloha dobrodružného žurnalistu mu tentoraz možno sadla rovnako dobre, tento krok však s najväčšou pravdepodobnosťou bude ešte ľutovať!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu