Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Misska Amenová má problém: Nestihla to!

Anna Amenová Zobraziť galériu (4)
Anna Amenová

BRATISLAVA – Úradujúca Miss Universe SR Anna Amenová (26) si ešte pred rokom robila vo svojom živote veľké plány. Kvôli víťazstvu v súťaži krásy ich však musela odsunúť bokom. Čo všetko úradujúca misska obetovala kvôli kariére?!

Začiatkom uplynulého roka vyhrala Anna Amenová jednu zo slovenských súťaží krásy. V priebehu dvanástich mesiacov si teda musela plniť tzv. misskovské povinnosti, ktoré jej z titulu vyplývali. Plavovláska však kvôli nim zanedbala školu, aj svojho priateľa.

Anna sa po skončení súťaže netajila tým, že si chce založiť rodinu. „Pomýšľam na vydaj a ratolesti. Je to pre mňa životná priorita,“ povedala nám vtedy. S odstupom času sme zisťovali, či už má Bratislavčanka nejaké konkrétne svadobné plány. „Zatiaľ sobáš neplánujeme. Musím sa venovať dôležitejším veciam,“ prekvapila nás svojou odpoveďou.

Blonďavú krásku momentálne naplno zamestnáva štúdium. Amenová už počas uplynulého roka ukončila posledný ročník na vysokej škole. Budúcej právničke však k získaniu titulu chýbali štátnice. „Dorábam si ich teraz,“ povedala na adresu toho Anna, ktorá musí jednu zo skúšok absolvovať na jar.

Zdá sa, že misska pomyslí na vydaj až po definitívnom ukončení štúdia. „Svadba niekedy potom určite bude,“ dodala na záver plavovláska. Tá je s priateľom zasnúbená zhruba dva a pol roka.

Aké sú zážitky Anny Amenovej z fotografovania? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu