Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Kam zmizol Ľubomír Karásek?

Ľubomír Karásek Zobraziť galériu (8)
Ľubomír Karásek

BRATISLAVA - Vážna autonehoda, ktorej obeťou sa takmer pred rokom stal populárny markizácky moderátor Ľubomír Karásek (47), obrátila jeho život naruby. Kvôli zlej artikulácii razom prišiel o prácu moderátora Televíznych novín a hoci mu chlebodarcovia ponúkli miesto vedúceho vydania večernej spravodajskej relácie, dosiaľ na tento post nenastúpil. Prečo Karásek stále nepracuje? A rátajú s ním vôbec ešte v Markíze?

„Z vedenia televízie ma stále ubezpečujú, že sa na obrazovku vrátim. A pevne verím, že svoj sľub dodržia,“ nádeja sa Karásek. Po vážnej minuloročnej autonehode, ktorú prežil len zázrakom, bol jeho stav veľmi vážny.

Niekoľkokrát upadol do kómy a pri nehode utrpel poranenie mozgu, ktoré mu narušilo rečové centrum. V súčasnosti však s odborníkmi pracuje na zdokonalení svojho verbálneho prejavu. „Ja si myslím, že by som sa už vrátiť mohol, ale predsa len isté obmedzenia tu sú,“ priznal Karásek s tým, že najväčšie starosti mu robí doprava z miesta bydliska - zo Siladíc pri Trnave do Bratislavy: „Stále nemôžem šoférovať, od nehody mám veľký strach. A navyše ma strašne bolí noha.“

Prečo však nezastáva novú funkciu vedúceho vydania Televíznych novín, ktorú mu Markíza ponúkla ešte v septembri? „Momentálne sa tejto práci naozaj aktívne nevenuje,“ poznamenala hovorkyňa televízie Ivana Semjanová, no odmietla spresniť dôvody, prečo Karásek na tento flek stále nenastúpil. Bývalý kolega Marianny Ďurianovej totiž stále verí, že ho vedenie televízie predsa len pustí „na obraz“.

No vyjadrenia Markízy na túto tému sú viac než opatrné. „Pán Karásek dokončil podstatnú etapu moderátorského tréningu, ktorý je nateraz uzavretý,“ uviedla Semjanová na margo Karáskovej budúcnosti. Výsledkom tohto tréningu je moderátorská kazeta, ktorú následne posúdi vedenie televízie. Semjanová pripustila, že ak budú Karáskove výsledky neuspokojivé, bude musieť v tréningu pokračovať. Výsledok posudku zatiaľ známy nie je. A tak moderátorovi nezostáva nič iné, len trpezlivo čakať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu