Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

T-Mobile ponúka na stiahnutie dlho očakávaný album Richarda Müllera „Už“

Nový album R. Müllera sa volá Už
Nový album R. Müllera sa volá Už

T-Mobile na stránke www.t-musiccity.sk ponúka hudobnú „bombu“ tejto jari - najnovší album Richarda Müllera s názvom „Už“. Album bude na stránke dostupný od dnešného dňa až do 30. mája 2010. Fanúšikovia si cenu za jeho stiahnutie do počítača vyberú sami, k dispozícii sú tri cenové úrovne, a to 4,779 €, 7,965 € a 11,151 €.

Spolupráca T-Mobilu s hudobným vydavateľstvom Sony Music, ktoré tento album vydáva, začala v rámci predaja hudby prostredníctvom konceptu „Zaplať koľko chceš“ už v marci tohto roka. Vtedy bol takto sprístupnený nový album skupiny Para s názvom „Povstanie“.

T-Mobile tento inovatívny, a na Slovensku stále unikátny spôsob distribúcie hudby rozvíja od jesene roka 2009. Naposledy, pred dvoma týždňami, týmto spôsobom exkluzívne uviedol na náš trh najnovší album skupiny Polemic s názvom „Horúce časy“. Medzi skupiny, ktoré s T-Mobilom v tejto oblasti spolupracujú, patria aj Horkýže slíže, Lavagance, Hudba s Marsu, Talkshow a ďalšie.

Hudobné albumy z portálu t-musiccity.sk majú možnosť stiahnuť si do počítačov zákazníci všetkých slovenských mobilných operátorov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu