Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priatelia už aj ako film

BRATISLAVA - Šestica nerozlučných kamarátov, ktorých životné príbehy boli v rokoch 1994 až 2002 námetom pre seriál Priatelia, sa po rokoch zíde pri príležitosti nakrúcania celovečerného filmu.

ennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow a David Schwimmer sa inšpirovali úspechom filmovej podoby seriálu Sex v meste a súhlasili s tým, že sa predstavia v celovečernej snímke.

Podľa Daily Mail odobrila opätovné obsadenie do úlohy Rachel Green aj herečka Jennifer Aniston - tá bola dlhodobo problémovým článkom, na ktorom celý projekt padal. Seriál Priatelia sa dočkal dovedna desiatich sérií a len v USA sledovalo poslednú dojímavú časť 52,5 milióna ľudí.

Sitcom vytvorený Davidom Craneom a Martou Kauffman získalo niekoľko televíznych cien Emmy a ďalších 56 medzinárodných ocenení.

Voľným pokračovaním seriálu bol sitcom Joey, kde sa hlavnej úlohy zhostil Matt LeBlanc, predstaviteľ populárnej postavy Joeyho Tribbianiho, herca béčkových filmov pokúšajúceho sa uplatniť v Hollywoode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu