Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodiča rozvozu prekvapil odkaz od zákazníka: Prosil ho, aby doniesol rebrík! Dôvod vás dostane

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Hladný muž sa prostredníctvom aplikácie na objednávanie a donášku jedla obrátil na vodiča so zúfalou prosbou, aby spolu s jedlom doniesol aj rebrík. Nedostal však odpoveď, v akú dúfal.

Vodič, ktorý donáša jedlo, sa v príspevku na Reddite podelil o bizarný odkaz, ktorý mu pridal zákazník k objednávke. Nanešťastie sa hladný zákazník ocitol uväznený vo vnútri brány svojho skladu a na to, aby sa dokázal dostať von, potreboval rebrík. Pri výbere možnosti doručenia v sprievodnej poznámke napísal: „Dobrý deň! Bude to znieť šialene a absolútne sa nenahnevám, ak túto žiadosť odmietnete... Momentálne som zamknutý v bráne svojho skladu. Nejedol som ešte žiadnu večeru, takže jedlo by ma potešilo.“ Ďalej kuriéra poprosil, že ak má prístup k rebríku, nech ho prinesie spolu s objednávkou, aby sa mohol dostať bezpečne domov.  Prisľúbil, že ak sa to kuriérovi podarí, muž mu k objednávke prihodí 20 dolárov (18 eur).

Bez prístupu k rebríku ho však vodič nemohol zachrániť – namiesto toho mu len podal jedlo cez malú medzeru v plote a zaželal mu šťastie. Na sociálnej sieti Reddit uviedol: „Medzi hornou časťou plota a ostnatým drôtom bola medzera, cez ktorú som mu jedlo podal.  Bolo 1:15 ráno. Povedal, že adrenalín z celej situácie vyprchal a on sa dosť zrútil. Keďže si chcel zdriemnuť v aute, kým nepríde pomoc alebo kým o 5:00 ráno nebude opäť fungovať kód brány. Požiadal som ho, či by mi mohol dať vedieť, keď sa dostane von, ale už sa mi neozval.“ Zatiaľ čo sa väčšina používateľov pýtala, prečo chlapík zavolal donáškovej spoločnosti a nie polícii, iní prezradili, že by chceli väčšie prepitné, ak by museli tak skoro ráno zháňať rebrík.

Jeden z používateľov uviedol: „V tomto prípade by ste sa mali obrátiť na policajtov.“ Ďalší používateľ dodal: „Stáva sa to. Kedysi som pracoval ako dispečer na tiesňovej linke a tiež som dostal za úlohu vyslobodiť jednu pani zo skladu. Bolo to však nemožné.“ Tretia osoba dodala: „Som naozaj zmätený, prečo tá osoba jednoducho nezavolala na políciu alebo na akékoľvek číslo, ktoré je tam uvedené, aby sa dostala von. Potom by ste sa mohli dostať von, sami si vziať jedlo a spať vo svojej posteli. Je to trochu zvláštne.“

Viac o téme: SkladKuriérZákazníkDonáška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu