Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Reštaurácia ponúka fľašu vína zdarma, musíte ale dodržať túto podmienku: Mnohí by to nezvládli, čo vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VERONA – Talianska reštaurácia s názvom Al Condominio vo Verone poskytuje svojim zákazníkom fľašu vína zdarma. Aby však zákazníci mohli využiť túto ponuku, musia dodržať jednu podmienku. Pre mnohých je to takmer nemožné.

Čo je podmienkou? Musíte pred jedlom odovzdať svoje mobilné telefóny. Ako uviedol majiteľ reštaurácie Angelo Lella, ktorý podnik založil v marci, jeho cieľom je povzbudiť hostí, aby sa zapájali do rozhovorov namiesto toho, aby sa pozerali na svoje smartfóny. V rozhovore pre The Guardian povedal: „Technológie sa stávajú problémom – nie je potrebné pozerať sa do telefónu každých päť sekúnd. Takto majú príležitosť odložiť ich a vypiť si dobré víno.“ Lella ďalej vysvetlil, že od začiatku túžil po reštaurácii, ktorá bude iná ako ostatné.

Príspevok, ktorý o iniciatíve reštaurácie publikoval na Instagrame profil Pubity, rýchlo získal množstvo reakcií. Mnohí Lellu pochválili za jeho snahu. Ďalší vtipkovali, že takého majiteľa potrebuje v kancelárii. V jednom z komentári používateľ sociálnej siete uviedol, že nepije alkohol, no s radosťou sa vzdá svojho telefónu za obyčajnú pochvalu. „Nepijem víno, ale znie to ako skvelá ponuka,“ pridal sa ďalší.

Zdá sa, že Lellova myšlienka funguje dobre. Al Condominio oznámil, že takmer 90 percent zákazníkov prijme ponuku vzdať sa telefónu za fľašu vína. „Odozva bola veľmi pozitívna. Deväťdesiat percent zákazníkov sa rozhodlo nechať bokom svoje telefóny výmenou za víno. Je naozaj krásne vidieť ľudí, ako spoločne trávia čas,“ uzavrel majiteľ reštaurácie. Al Condominio je považovaná za prvú reštauráciu v regióne Veneto, ktorá prijala takúto jedinečnú iniciatívu. Stále však existujú ďalšie príklady reštaurácií, ktoré ponúkajú poukážky zákazníkom, ktorí sa vzdajú svojich telefónov.

Viac o téme: VínoReštauráciaMobilyAl Condominio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu