Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zamilovaný pár pobúril cestujúcich v lietadle: Počas celého letu ležali a... Zabudli, že nie sú sami!

(Zdroj: X/babyibeenajoint)

NEW YORK – Napriek tomu, že je milé prejaviť lásku k svojej polovičke na verejných miestach, aj tieto gestá majú svoje limity. Držanie sa za ruky ľudí pravdepodobne nepobúri, no to, čo urobila táto dvojica počas štvorhodinového letu, áno. Jeden z pasažierov sa o záber podelil na sociálnej sieti X.

Predstavte si, že sedíte v lietadle a ste nadšení z pohľadu na nádherné oblaky a krajinu pod nimi, no pár sediaci blízko vás zrejme zabudol, že nie je doma. Presne to zažil cestujúci z New Yorku, ktorý je na sociálnej sieti známy ako @babyibeenajoint. Zverejnil fotografiu páru, ktorý počas štvorhodinového letu ležal na sedadlách a neustále sa túlil a maznal. „Nemôžem uveriť môjmu výhľadu v lietadle. Takto to bolo počas celého štvorhodinového letu,“ uviedol muž v príspevku.

Jeho príspevok sa stal rýchlo virálnym. Mnohí kritizovali pár za to, že vzájomnú náklonnosť vyjadrovali až príliš explicitne. Niektorých však rozrušila iná vec. „Som viac naštvaný za to, že sú bosí,“ uviedol komentujúci. „Na strednej škole som neznášal tieto typy párov, iba vás na chodbe spomaľovali,“ zaspomínal si druhý.

Niektorí medzitým upriamili svoju pozornosť na ženu sediacu za dvojicou, ktorá mala na hlave nasadenú šiltovku a pokojne driemala s ústami dokorán. „Domáca sa nenechala obťažovať. Buď ako domáca a spi,“ poznamenal jeden z komentujúcich. „Zabudni na to, musíme sa porozprávať o tom, že toto dievča spí za nimi, jednu topánku má obutú a druhú vyzutú,“ podelil sa o svoj postreh iný komentujúci.

Viac o téme: LietadloPasažieriPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu